Majk - Sytë Mu Kanë Qorru (Official Video 4K) 3.26
Majk - Sytë Mu Kanë Qorru (Official Video 4K)
by BABASTARSchannel
on
11797119 11797119
Majk - Sytë Mu Kanë Qorru (Lyrics) 3.28
Majk - Sytë Mu Kanë Qorru (Lyrics)
by BÈNT Beats
on
1437 1437
Capital T - SYTE E TU 2.50
Capital T - SYTE E TU
by Capital T
on
16182566 16182566
Majk X Capital T - HALA (Official Video HD) 5.09
Majk X Capital T - HALA (Official Video HD)
by BABASTARSchannel
on
12463081 12463081
Majk - Sytë Mu Kanë Qorru ( Lyrics/Text ) 3.14
Majk - Sytë Mu Kanë Qorru ( Lyrics/Text )
by Classical Lryics
on
10292 10292
Majk / Geasy - Malena (Official Video 4K) 3.10
Majk / Geasy - Malena (Official Video 4K)
by BABASTARSchannel
on
24824647 24824647
Majk Ft.  Ghetto Geasy -  Sjena Mo (Official Video HD) 3.31
Majk Ft. Ghetto Geasy - Sjena Mo (Official Video HD)
by BABASTARSchannel
on
54132686 54132686
Pas Sherreve Të Shumta  Majk Dhe Majlinda Lënë Pas Të Shkuarën 0.37
Pas Sherreve Të Shumta Majk Dhe Majlinda Lënë Pas Të Shkuarën
by Best Channel
on
2224 2224
Majk -Syt Mu Kan Qorru 0.16
Majk -Syt Mu Kan Qorru
by Muzik Shqip
on
1202 1202
Majk-fund (lyrics) 0.24
Majk-fund (lyrics)
by Albania Lyrics
on
1955 1955
Majk - Katile (Official Video 4K) 3.10
Majk - Katile (Official Video 4K)
by BABASTARSchannel
on
23464590 23464590
Capital T - FLEX (Prod By.RZon) 3.04
Capital T - FLEX (Prod By.RZon)
by Capital T
on
8830609 8830609
Majk - Syte Mu Kane Qorru (Lyrics/Teksti) 3.02
Majk - Syte Mu Kane Qorru (Lyrics/Teksti)
by Lyrics & News
on
1176 1176
Majk - Sytë Mu Kanë Qorru (Talking Tom 2020) 0.16
Majk - Sytë Mu Kanë Qorru (Talking Tom 2020)
by Nxi Nxi
on
414 414
2TON - AMORE (Official Video 4K) 2.34
2TON - AMORE (Official Video 4K)
by 2TONoffical
on
9188841 9188841
Majk Sytë Mu Kan Qorru Tekst 0.22
Majk Sytë Mu Kan Qorru Tekst
by Lyrics LeA
on
5076 5076
Ghetto Geasy Feat Majk - Zhytem (Je T’aime) 3.27
Ghetto Geasy Feat Majk - Zhytem (Je T’aime)
by BABASTARSchannel
on
18575182 18575182
Geasy/Majk/Onat - Vamos (Official Video HD) 3.00
Geasy/Majk/Onat - Vamos (Official Video HD)
by BABASTARSchannel
on
20758715 20758715
Majk - Syte Mu Kan Qorru (lyrics) 0.11
Majk - Syte Mu Kan Qorru (lyrics)
by Lyricsss Videos
on
409 409
Majk - Kcen (Official Video HD) 3.24
Majk - Kcen (Official Video HD)
by BABASTARSchannel
on
17133024 17133024
Majk - Qikita (Official Video HD ) 3.26
Majk - Qikita (Official Video HD )
by BABASTARSchannel
on
9280180 9280180
Majk - Tarantino (Official Video 4K) 2.21
Majk - Tarantino (Official Video 4K)
by BABASTARSchannel
on
6381056 6381056